Healande metoder

Kristallbädd (Crystalbed therapy)

Direkt från delstaten Goias i Brasilien kommer denna kristallbädd. 

Kristallbädd terapi stimulerar din självläkning och cellförnyelse. Den kan därmed stärka ditt immunförsvar och du kan uppnå mentalt- och fysiskt välmående, ökad energi, klarare lugnare tankar, inre lugn och mindre stress. Många upplever någon from av insikt, läs mer nedan. Kristallbädd terapi föryngrar, balanserar och justerar ditt energifält, höjer din energi i alla dina energikroppar för allmänt gott mående, och tillåter healingguider att vara närvarande att arbeta direkt med dig.

Kristallbädd terapi är säker och icke fysisk, alltså ingen handpåläggning. Du tar av dig skorna, alla metall smycken och kristaller, sen lägger du dig ner på rygg fullt påklädd på en massagebänk under de sju upphängda kristallerna som justeras till motsvarande chakra. Kristallerna är slipade till en viss frekvens som ger en djup självläkande effekt.

När du ligger bekvämt, med en mjuk duk över dina ögon, med mjuk musik i bakgrunden och så sätts de pulserande ljusen på som lyser genom kristallerna. Du slappnar av, släpper taget och till och med kan somna. Kristallerna och healingguiderna sköter resten. Personalen lämnar rummet medan sessionen pågår.

För att få effektivare terapi, sätt en intention ifrån ditt hjärta och se vad som händer.

 

20 min 200 kr

40 min 400 kr

60 min 500 kr 

 

Helande massage

I helande massage kombineras muskelmassage och bindvävsmassage med energibehandling (healing). Olika kombinationer som kan behandlas, t.ex. rygg + nacke eller ben + armar, är beroende på var besvären sitter. Massagen sätter igång blodcirkulationen och gör att behandlingen upplevs mer fysisk. Energidelen är den viktigaste och längsta delen av behandlingen. Man arbetar framförallt med energier i kroppen men i metoden ingår även behandling på energifältet runt kroppen.
När energier balanseras och blockeringar i energiflödet släpper stimuleras kroppens egna läkande krafter. Stressrelaterande problem motverkas såväl mentalt som lokalt i kroppen.

Pris 750 kr/ behandling

 

Reiki

Bild1: Kristallbädden

Bild 2: Helande massage är avslappnade och därmed också läkande då det hjälper kroppens självläkningsförmåga och fyller på energi.