Reiki 1 & 2 kurs, 5 - 7 Juli

 

Reiki är en mjuk och samtidigt effektiv behandlingsmetod vid till exempel smärta och stress, ångest och fysiska och mentala spänningar. Reiki arbetar med kroppens naturliga läknings-processer och fyller på energiförrådet – en metod med många användningsområden i vårt moderna samhälle. Reiki i dess nuvarande form kommer från Japan, men har tusenåriga rötter i bland annat Tibet.

 

Reiki arbetar på flera plan samtidigt, dels genom den fysiska beröringen, som aktiverar "må-bra-hormoner" i kroppen som till exempel oxytocin, dels genom kroppens subtila energisystem som vid exempelvis akupunktur och akupressur. Reiki healing är en holistisk behandlingsmetod, som utgår från att kropp och psyke är en helhet. Därför behandlar man ofta hela kroppen, även om man har besvär som upplevs som begränsat till ett visst ställe.

 

 

Dag 1 och 2 blir du initierad i Reiki 1 och lär dig grunderna i Reikin. Reiki betyder Universell livsenergi. När du initieras blir du en kanal för den universella livsenergin och kan kalla dig Reiki healer eller Reiki behandlare.

 

Dag 3 blir du initierad i Reiki steg 2 och lär dig distanshealing.

 

Ett fantastiskt äventyr väntar där du lär känna dig själv och andra på ett oväntat sätt.

 

Tid: fredag den 5 juli till söndag den 7 juli kl. 10.00-17.00,

 

Plats: Kungsgatan 29, Varberg, Hallands län

 

Övrigt: Förmiddags- och eftermiddagsfika ingår. Medtagen lunch går att värma i lokalen. Diplom ingår.

 

Kursavgift:  4000 kr inkl. moms.

Föranmälan: katri.kalemaki@hotmail.se lämna namn, adress och telefonnummer.
Swisha anmälningsavgift 500 kr (som dras av på kursavgiften) till 0723–713 233 eller inbetalas till bankgiro 5109–2146. Anmälningsavgift betalas inte tillbaka vid återbud.

 

Hela kursavgiften ska vara inbetald senast den 28 juni 2019 till bankgiro 5109–2146 eller Swisha till 0723–713 233.  

 

 

Välkomna!