Omdömen

Här lägger jag ut feedback som mina hypnosklienter själva skrivit och gett sitt godkännade till mig att lägga ut. Har du fått någon form av terapi av mig hör gärna av dig och ge feedback.

___________________________________________________________________

 

Tycker det var väldigt intressant och utvecklade att gå och lära mig alla dessa sakerna hos dig. Så roligt att se tidigare liv man levt. Så generellt intryck i helhet av behandlingen blir 100%.

 

___________________________________________________________________

”Tack! Hypnoanalysen har hjälpt mig att lösa upp känslomässiga knutar från tidig barndom som påverkat mig i mitt liv och mina relationer. Nu kan jag se varför jag agerat som jag gjort i alla relationer. Min ångest har också minskat betydligt, är mer en oro nu. Jag rekommenderar alla hypnoanalys. Dessutom är det väldigt skönt att befinna sig i hypnos!

Anonym” 

Svar: Härligt! Hypnoanalysen är oslagbar mot ångest och andra för den delen lidanden som har med sinnet att göra. 

___________________________________________________________________________

Feedback från TL-terapi: Jag gjorde en tidigare liv och regressionsterapi som var mycket spännande. Jag hade overklighetskänslor och tänkte efteråt mycket på de scener som utspelade sig i hypnosen. Den gav mig insikter om hur vi kan påverkas från tidigare liv./T.L

___________________________________________________________________________

Feedback "Sluta röka", suggesionsterapi: 
"Efter drygt 36 års rökande fick det vara nog med denna last. Jag fick höra talas om suggesions terapi som kunde vara ett sätt eller hjälp att sluta röka. Jag satte upp ett datum några månader i framtiden för att få tid till att förbereda mig själv mentalt. Jag tänkte inte sluta röka bara för ett tag utan för resten av mitt liv i alla möjliga och omöjliga situationer och detta ville jag förbereda mig själv på.
Så sagt och gjort...den 19/10-2014 kl.15.00 tog jag mitt sista bloss och det har jag lyckats hålla utan några som helst problem, när jag tänker på mig själv som rökare framkallas bara äckel känslor och jag känner en vidrig lukt som av illa luktande askfat...detta gör att jag inte vill röka. Jag fick tre behandlingar och med facit i handen räckte det med det.
Nu har det gått 18 månader sen sista blosset och jag vet att jag inte kommer att röka mer, det är en frihetskänsla att inte behöva jaga rökrutor eller ställen man får röka på.

Jag kan verkligen rekommendera den här behandlingsmetoden!" 

sign. T. J

____________________________________________________________________________

Feedback 6 månader efter avslutad hypnoanalys:

Då jag provat allt möjligt för att bli av med mina hemska mardrömmar som utspelade sig i princip varje natt var både jag och min mamma nästintill handfallna tills min mamma såg en annons som Katri lagt ut. Det blev räddningen för mig. Jag började min behandling med en session bara till att hantera min ångest. De första gångerna tvivlade jag på om detta verkligen var något för mig, men som tur var peppade Katri mig och fram tills idag har jag inte haft en enda panikångestattack sedan i somras och jag sover otroligt bra under nätterna. Ibland kan mardrömmarna komma tillbaks men då är jag inte rädd och inser knappt att det varit en mardröm förrän dagar senare när jag tänker tillbaks.

Jag har med Katri kunnat rannsaka mig själv och komma till botten med mina problem, som var gamla minnen i barndomen som jag trängt bort. Vi avslutade med att gå tillbaka till ett av mina tidigare liv och det är absolut något att rekommendera!

Tack Katri för att du hjälpte mig när jag behövde dig som mest.

C

______________________________________________________________________________

Feedback efter flertal hypnoanalyssessioner.

Jag tar med mig flera visitkort. Jag vet fler som behöver hypnoanalys. /H

______________________________________________________________________________

"Hypnoanalys rekommenderas varmt." Efter genomgången hypnoanalys /M

______________________________________________________________________________

"Jag är vanligtvis skeptiker, men det här..." Efter TL- och regessionsterapi./V

______________________________________________________________________________

 

Boka tid